Ons team

Onze kracht is de persoonlijke aanpak. Elk project wordt begeleid door één van de partners. Door ons in te leven in de opdrachtgevers en het welbevinden van de toekomstige gebruiker centraal stellen, is elk ontwerp als een maatpak.

Het divers samengestelde team van BRIQUE bestaat uit architecten en hoogopgeleide bouwtechnisch ontwerpers. Compact en met veel aandacht voor heldere communicatie. Er werken altijd één of twee stagiaires van HBO bouwkunde, kunstacademie of TU binnen ons bureau.

Team


Roos Bendien

architect, partner

Roos is het esthetisch geweten van BRIQUE. Met veel kennis en een feilloos gevoel voor kleuren en materialen weet ze elk project een tijdloze en unieke uitstraling te geven. Ze is creatief, zorgvuldig en empatisch en haalt zo het beste uit elke opgave.

Na haar studie aan de TU in Delft is ze bij verschillende bureaus werkzaam geweest totdat ze in 2004 samen met Nataly Wierenga voor zichzelf begon. Ruim 15 jaar later ontstond hieruit, na een fusie met Koning Ellis, BRIQUE Architecten.

Roos werkt aan diverse projecten binnen ons portfolio en is eindverantwoordelijk voor de particuliere projecten van BRIQUE Interieur.


Annegien van Dijk

architect, partner

Annegien is een veelzijdig architect met een brede interesse binnen en buiten de architectuur. Ze is enthousiast en gefocust. Na haar afstuderen aan de TU werkte ze bij architectenbureaus en in de consultancy. In 2012 werd ze partner bij Koning Ellis, dat in 2019 fuseerde tot BRIQUE Architecten.

Ze houdt zich naast haar ontwerpwerk bezig met het thema gezond ondernemerschap en architectuur. Ze is lid van de adviescommissie ondernemerschap van de BNA en docent bij het vak Design & Entrepeneurship aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Annegien houdt zich bezig met de zakelijke kant van BRIQUE Architecten en is eindverantwoordelijk voor de commerciële projecten van BRIQUE Interieur.


Suzanne Ellis

architect, partner

Suzanne is een zeer ervaren architect en bouwer, die het hele ontwerpproces tot in de kleinste details beheerst. Ze heeft een sterk gevoel voor ruimtelijkheid, materialen en verfijnde details en kan als geen ander schoonheid en techniek integreren.

Na haar bachelor in Oxford en master in Delft te hebben afgerond, heeft Suzanne bij verschillende architectenbureaus ervaring op gedaan. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als projectarchitect, is zij in 2009 voor zichzelf begonnen met het bureau Koning Ellis, dat in 2019 fuseerde tot BRIQUE Architecten.

Suzanne werkt aan diverse projecten binnen ons portfolio en is eindverantwoordelijk voor de onderwijsprojecten van BRIQUE Architecten.


Nataly Wierenga

architect, partner

Nataly is een gedreven en betrokken architect, die feilloos aanvoelt hoe ze de eisen en wensen van een opdrachtgever vertaalt in een gebouw. Ze verliest de hoofdlijnen nooit uit het oog, maar besteed ook veel aandacht aan die details die een gebouw of interieur bijzonder maken.

Nataly heeft na haar studie ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus in Nederland en Spanje en is in 2004 voor zichzelf begonnen. Ruim 15 jaar later ontstond hieruit, na een fusie met Koning Ellis, BRIQUE Architecten. Nataly is tevens werkzaam als docent bouwtechnisch ontwerpen aan de TU in Delft.

Nataly werkt aan diverse projecten binnen ons portfolio en is eindverantwoordelijk voor de woningbouwprojecten van BRIQUE Architecten.


Hilda van Gortel

architect, projectleider


Henrik Jan Haarink

architect


George Justus

bouwkundig ingenieur, projectleider


Graham Kolk

architect, projectleider


Iris de Mooij

Assistent ontwerper

Iris is architect-in-opleiding aan de Academie voor bouwkunst en werkt daarnaast bij Brique aan diverse projecten.


Zehra Ales

Stagiar

Zehra is derde jaars student architectuur aan de Hogeschool van Amsterdam en loopt van augustus tot eind 2021 stage bij Brique.


Rick Joosten

Stagiair

Rick is derde jaars student architectonische techniek aan de Hogeschool van Amsterdam en loopt van augustus tot eind 2021 stage bij Brique.

“Uit de selectie zijn BRIQUE architecten naar voren gekomen als beste partij. In de praktijk blijkt dit ook zo te zijn. Met alle rust en aandacht luisteren ze naar de behoefte van de school. Ze denken goed mee en voegen goede ideeën toe.

Ik ervaar ze als partner en ervaar de samenwerking en hun betrokkenheid als zeer prettig.”

Monica van der Hoven, directeur Daaf Gelukschool